ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιντλίμπ: Η Τουρκία ζητάει από την Ρωσία να «ανοίξει» ο εναέριος χώρος για πτήση drones

Ιντλίμπ: Η Τουρκία ζητάει από την Ρωσία να «ανοίξει» ο εναέριος χώρος για πτήση drones

«Η Τουρκία και η Ρωσία συζητούν για να ανοίξει ο ελεγχόμενος από την Ρωσία συριακός εναέριος χώρος στην περιοχή του Ιντλίμπ για οπλισμένα και άοπλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, προσθέτοντας ότι τα προβλήματα όσον αφορά το θέμα αυτό συνεχίζονται.

Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «ευελπιστεί» για την έκβαση των συνομιλιών που διεξάγονται μεταξύ Τούρκων και Ρώσων αξιωματούχων στην Άγκυρα, για την κατάσταση στην περιοχή της Ιντλίμπ στην βορειοδυτική Συρία , όπου ο τουρκικός στρατός υποστηρίζει τους Σύρους αντάρτες που μάχονται κατά των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων που υποστηρίζονται από την Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ακάρ είπε επίσης, ότι ενδέχεται να έχει αργότερα σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Εσπερ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.