ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 5000 στρατιώτες της εθνοφρουράς έτοιμοι να επιχειρήσουν σε 15 πολιτείες

ΗΠΑ: 5000 στρατιώτες της εθνοφρουράς έτοιμοι να επιχειρήσουν σε 15 πολιτείες

Η Εθνική Φρουρά θα αναπτύξει στρατεύματα σε 15 πολιτείες καθώς και στην Ουάσιγκτον, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από το Fox News.

Οι κυβερνήτες κάλεσαν τις δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς πριν από τις διαδηλώσεις το Σάββατο το βράδυ, όταν οι κινητοποιήσεις μετατράπηκαν σε βίαιες ταραχές. Ακόμα και ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Έρικ Γκαρτσέτι, ζήτησε βοήθεια, λέγοντας ότι δεν είναι πλέον διαμαρτυρίες για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Η Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε ότι έχει ενεργοποιήσει περίπου 5.000 στρατεύματα την Κυριακή το πρωί για ανάπτυξη σε πολιτείες σε ολόκληρη τη χώρα, με άλλα 2.000 στρατεύματα σε επιφυλακή. Τα στρατεύματα θα αναπτυχθούν σε Καλιφόρνια, Γεωργία, Ιντιάνα, Κεντάκι, Μινεσότα, Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο, Πενσυλβάνια, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακτόα, Τενεσί, Τέξας, Γιούτα, Ουάσιγκτον, Ουισκόνσιν και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολιτειακές και τοπικές αστυνομικές αρχές, παραμένουν υπεύθυνες για την ασφάλεια, αλλά η Εθνική Φρουρά θα βοηθήσει τους αξιωματικούς σε ποιοτικά ανώτερες επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.