ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Αεροπορία της Συρίας ξεκίνησε τις πρώτες πολεμικές αποστολές με τα νέα MiG-29

Η Αεροπορία της Συρίας ξεκίνησε τις πρώτες πολεμικές αποστολές  με τα νέα MiG-29

Η συριακή Αεροπορία μπαίνει ξανά στο παιχνίδι με τα μαχητικά Fulcrum που παρέλαβε πρόσφατα από την Ρωσία, πραγματοποιώντας σειρά επιδρομών κατά στόχων στην βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με πηγή του προσκείμενη στην συριακή κυβέρνηση λιβανέζικου ιστότοπου Al-Masdar, τα νεοπαραληφθέντα MiG-29 εκτελούν ήδη επιχειρήσεις εναντίον θέσεων μαχητών του «Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκιστάν» στην Χάμα και την γειτονική Λατάκκεια, πλήττοντας μια βάση εξτρεμιστών μουσουλμάνων μέσα στην πόλη αλ Σαρμινέι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε πηγή στο Κυβερνείο της Λατάκκειας, η συριακή Αεροπορία βομβάρδισε επανειλημμένως τις θέσεις των ισλαμιστών στην επαρχία.

Αν και οι πληροφορίες εν καιρώ πολέμου συχνά είναι δύσκολο να διασταυρωθούν, η επιστροφή της συριακής Αεροπορίας στέλνει ένα μήνυμα που φθάνει μέχρι την Άγκυρα: μετά από μια σειρά επιθέσεων κατά των κυβερνητικών δυνάμεων και των Ρώσων συμμάχων τους από τους ισλαμιστές μισθοφόρους των Τούρκων, η συριακή Αεροπορία είναι έτοιμη να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο του συριακού εναέριου χώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.