ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη στη Βηρυτό: Οδηγοί φορτηγών και ξένοι εργάτες πολλοί από τους αγνοούμενους – Δεν μπορούν να τους αναγνωρίσουν

Έκρηξη στη Βηρυτό: Οδηγοί φορτηγών και ξένοι εργάτες πολλοί από τους αγνοούμενους – Δεν μπορούν να τους αναγνωρίσουν

Ξένοι εργάτες και οδηγοί φορτηγών βρίσκονται ανάμεσα στους αγνοούμενους των εκρήξεων στο λιμάνι της Βηρυτού, γεγονός που περιπλέκει περαιτέρω τις προσπάθειες να αναγνωριστούν τα πτώματα, δήλωσε ο περιφερειάρχης της πρωτεύουσας του Λιβάνου χθες Κυριακή.

«Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι (…) Είναι οδηγοί φορτηγών και αλλοδαποί εργαζόμενοι», σημείωσε ο Μαρουάν Αμπούντ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαντίντ. «Κανείς δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει· πρόκειται για δύσκολο καθήκον που θα πάρει καιρό».

Η κυβέρνηση της Συρίας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τουλάχιστον οι 45 από τους 158 ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις εκρήξεις ήταν Σύροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Σύροι αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των ξένων εργατών στον Λίβανο. Απασχολούνται κυρίως στους τομείς των κατασκευών, της γεωργίας και των μεταφορών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.