ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Περιφέρειες βάζουν σε καραντίνα ταξιδιώτες από Ελλάδα, Ισπανία και Μάλτα

Ιταλία: Περιφέρειες βάζουν σε καραντίνα ταξιδιώτες από Ελλάδα, Ισπανία και Μάλτα

Περιφέρειες της Ιταλίας θα θέτουν σε καραντίνα τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η καραντίνα είναι πλέον υποχρεωτική στις περιφέρειες της Απουλίας (νότια) και της Καμπανίας (νότια) για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Ισπανία, την Ελλάδα και τη Μάλτα.

«Τις δύο τελευταίες ημέρες, καταγράψαμε πολυάριθμα θετικά κρούσματα σε κατοίκους της Απουλίας που επέστρεψαν απ’ αυτές τις τρεις χώρες, όπου η κυκλοφορία του ιού είναι σημαντική», εξήγησε ο πρόεδρος της Απουλίας Μικέλε Εμιλιάνο.

Η Σικελία ετοιμάζεται να εφαρμόσει το ίδιο μέτρο, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο πρόεδρος της περιφέρειας Εμίλια-Ρομάνια (κέντρική Ιταλία) πρόκειται να υπογράψει σήμερα διάταγμα με το οποίο θα επιβληθεί η πραγματοποίηση τεστ σε όλους τους ταξιδιώτες που προέρχονται από τις προαναφερθείσες τρεις χώρες.

Οι ταξιδιώτες που φθάνουν από την Κροατία θα πρέπει εξάλλου να μπαίνουν σε καραντίνα.

Την ίδια ώρα η κεντρική κυβέρνηση της Ιταλίας ετοιμάζει νέα μέτρα για να αποφύγει την αναζωπύρωση του ιού που σημειώνεται σε ευρωπαϊκές χώρες, με πρώτη την Ισπανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.