ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βρετανία: 16χρονη αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια για τον χωρισμό της

Μ.Βρετανία: 16χρονη αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια για τον χωρισμό της

Η Λούσι Φαγκ έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 16 ετών, καθώς δεν άντεξε τα επικριτικά σχόλια των φίλων της ύστερα από έναν χωρισμό της.

Η Βρετανίδα, που έμενε στο Κεντ, είχε γίνει αντικείμενο κοροϊδίας και χλευασμού από τους συνομηλίκους της για τον πρόσφατο χωρισμό της κι αποφάσισε να βάλει τέλος στο μαρτύριο, τερματίζοντας τη ζωή της. Κατέβηκε στις ράγες του τρένου και περπάτησε προς την αμαξοστοιχία, ο οδηγός της οποίας δεν πρόλαβε να αντιδράσει, για να τη σταματήσει πριν τη χτυπήσει θανάσιμα.

Όπως έγινε γνωστό, από την έκθεση της βρετανικής αστυνομίας, εκείνη την ημέρα είχε πάει για γεύμα με μια φίλη μετά το σχολείο, αλλά η διάθεσή της δεν στάθηκε δυνατό να φτιάξει. Έτσι, αντί να πάρει το λεωφορείο για να επιστρέψει σπίτι της είπε στη μητέρα της ότι θα πεταχτεί μέχρι το σούπερ μάρκετ, για να αγοράσει φρούτα. Μάταια την περίμενε η οικογένειά της να γυρίσει στο σπίτι.

Ύστερα από ένα μήνυμα που δέχθηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, το οποίο την αναστάτωσε ακόμα περισσότερο, έγραψε σε μια φίλη της «πάει, τελείωσε» και κατευθύνθηκε προς το σιδηροδρομικό σταθμό. Η συνομήλική της επιχείρησε να την προλάβει, αλλά δεν πρόλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την αυτοκτονία, η οικογένειά της βρήκε μια 8σελιδη επιστολή της ανήλικης κοπέλας στο δωμάτιό της, μέσω της οποίας αποχαιρετούσε οικείους, φίλους και καθηγητές, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν ήθελε να ζει άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.