ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις σε δεκάδες άτομα και οντότητες του Ιράν που περιλαμβάνουν εννέα άτομα και δεκάδες οντότητες, σύμφωνα με όσα δήλωσε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ την Τετάρτη.

Η νέα δέσμη κυρώσεων που στοχεύει την Ισλαμική Δημοκρατία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το ίδρυμα «Μοσταζαφάν» και τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν, Μαχμούντ Αλάβι, σύμφωνα με τον ιστότοπο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι η εκστρατεία «μέγιστης πίεσης» των ΗΠΑ λειτουργεί και θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Ανακοίνωσε επίσης ότι δύο μέλη του Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς και οι οικογένειές τους απαγορεύεται να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα, οι ΗΠΑ εισήγαγαν περιορισμούς που στοχεύουν τέσσερις υψηλού προφίλ Ιρανούς και έξι τοπικές εταιρείες, με την κίνηση να ακολουθεί τις κυρώσεις της Ουάσινγκτον που επιβλήθηκαν στον τομέα του πετρελαίου της Ισλαμικής Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένου του Ιρανικού Υπουργείου Πετρελαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.