ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βραζιλία: Πάνω από 40 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Βραζιλία: Πάνω από 40 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στη Βραζιλία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 40 άνθρωποι, από τη φονική σύγκρουση λεωφορείου με ένα φορτηγό.

H τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Σάο Πάολο, ενώ οι εικόνες από το διαλυμένο λεωφορείο, που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, συγκλονίζουν.

Σε τουλάχιστον 10 ανέρχονται οι τραυματίες, ενώ ορισμένοι βρίσκονται παγιδευμένοι στα συντρίμμια, σε απομακρυσμένο σημείο εθνικής οδού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνο που εγείρει ανησυχία είναι ότι το σημείο όπου έπεσε το λεωφορείο δεν είναι εύκολα προσβάσιμο, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η αγωνία για αύξηση του απολογισμού των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.