ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνδρας «τράβηξε» όπλο την στιγμή που περνούσε η πομπή του Ομπάμα

Άνδρας «τράβηξε» όπλο την στιγμή  που περνούσε η πομπή του Ομπάμα

Η Αστυνομία του Connecticut ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε τη Δευτέρα έναν άνδρα που τράβηξε όπλο την ώρα που περνούσε από μπροστά του η πομπή του Ομπάμα.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι ο άνδρας κρυβόταν και όταν η πομπή πέρασε πλησίον του σημείου που βρισκόταν, απασφάλισε το περίστροφο που κρατούσε (τύπου BB). Αμέσως έγινε αντιληπτός από τις δυνάμεις που συνόδευαν τον Αμερικανό Πρόεδρο και συνελήφθη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που ο Ομπάμα κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο «Bradley International Airport», μετά την ομιλία του για την οπλοκατοχή στο Πανεπιστήμιο του Hartford.

Οι Αρχές του Bloomfield, κοντά στο οποίο έγινε το περιστατικό, δεν έχουν δώσει τα στοιχεία του άνδρα στη δημοσιότητα.

Οι ίδιοι ανέφεραν ότι είχαν από νωρίτερα αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις του. Η δίκη έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη.Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπάμα μίλησε για τον έλεγχο των όπλων ενώπιον 3.000 ακτιβιστών σε αμφιθέατρο του Χάρτφορντ στο Κονέκτικατ, μια πόλη κοντά στο Νιουτάουν, όπου 20 παιδιά και έξι ενήλικες έχασαν τη ζωή τους στις 14 Δεκεμβρίου όταν ένας άνδρας που οπλοφορούσε άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο.

Η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης έχει ταχθεί ενάντια στα μέτρα σχετικά με την οπλοκατοχή που προσπαθεί να περάσει ο Ομπάμα.

Πριν από την ομιλία του ο Ομπάμα συναντήθηκε με μέλη των οικογενειών των θυμάτων της επίθεσης στο Κονέκτικατ. Ορισμένοι από αυτούς επιβιβάστηκαν αργότερα στο προεδρικό αεροσκάφος και συνόδευσαν τον Ομπάμα στο ταξίδι του στην Ουάσινγκτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.