ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βρετανία: Απαλλάχθηκε η 32χρονη που έκανε έρωτα με 14χρονο – Ποιο ήταν το στοιχείο που την αθώωσε

Βρετανία: Απαλλάχθηκε η 32χρονη που έκανε έρωτα με 14χρονο – Ποιο ήταν το στοιχείο που την αθώωσε

Η 32χρονη Τέα Βίνσεντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σήμερα στο δικαστήριο όταν και ανακοινώθηκε η απόφαση των ενόρκων που την απήλλασσε από την κατηγορία ότι έκανε σεξ με ανήλικο αγόρι 14 ετών.

Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών κατάφερε τελικά να πείσει το δικαστήριο ότι, εκείνο το απόγευμα του Οκτωβρίου του 2018, όταν κάλεσε στο σπίτι της τα δύο αγόρια και παρέσυρε το ένα από αυτά στην κρεβατοκάμαρά της για να κάνουν σεξ, δεν ηξερε πως το παιδί ήταν 14 ετών. Στην χθεσινή της κατάθεση, η Βίνσεντ επέμεινε ότι όταν εκκίνησε την σεξουαλική επαφή με το αγόρι δεν ήξερε την ηλικία του και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 ετών.

Η ίδια υποστήριξε πως έμαθε την πραγματική ηλικία του εφήβου μόνο όταν ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη και άρχισαν να κουβεντιάζουν για το σχολείο και τα μαθήματα του νεαρού. Σύμφωνα με την Daily Mail και άλλα βρετανικά ΜΜΕ, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου (η οποία ελήφθη μέσα σε μια μόλις ώρα από τους ενόρκους) έπαιξε ένα στοιχείο που προέκυψε αργά εχθές το απόγευμα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης ξετρύπωσαν αποδείξεις ότι ο νεαρός είχε καταχωρίσει ψευδή ημερομηνία γέννησης στο προφίλ του στο Facebook, ώστε να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος απ’ ό,τι ήταν. Τα νέα στοιχεία (screenshot κ.λπ.) παρουσιάστηκαν εχθές στον δικαστή Ίαν Λόρι, που έκρινε ότι μπορούν να γίνουν αποδεκτά και να παρουσιαστούν σήμερα στο δικαστήριο.

Ο έφηβος, ο οποίος εκλήθη σήμερα ξανά στο εδώλιο του μάρτυρα, εξήγησε ότι είχε βάλει την ψεύτικη ημερομηνία όταν του δόθηκε ως δώρο ένα καινούργιο κινητό λίγο πριν τα 13α του γενέθλια. Επειδή είχε λάβει το κινητό μία εβδομάδα πριν κλείσει τα 13 και το Facebook απαιτεί από τους χρήστες του να έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους για να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, το αγόρι έβαλε ψεύτικη χρονολογία. «Βιαζόμουν γιατί ήθελα να παίζω παιχνίδια», είπε το αγόρι στο δικαστήριο. Η χρονολογία που έβαλε, δηλ. το 2000 επιλέχθηκε τυχαία, και απλά ξέχασε να την αλλάξει στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε επίμονες ερωτήσεις των συνηγόρων της 32χρονης για το ποια ηλικία είχε τελικά παρουσιάσει στην Βίνσεντ εκείνο το απόγευμα, το αγόρι επέμεινε ότι «σε καμία περίπτωση δεν της είπε ότι είχε κλείσει τα 16 και πήγαινε στα 17», όπως ισχυρίζεται η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.