ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Πέντε νεκροί σε οίκο ευγηρίας πιθανόν από δηλητηρίαση

Ιταλία: Πέντε νεκροί σε οίκο ευγηρίας πιθανόν από δηλητηρίαση

Πέντε τρόφιμοι ενός οίκου ευγηρίας στην Ιταλία, βρέθηκαν νεκροί σήμερα και άλλοι πέντε, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, έπειτα από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.

«Δυστυχώς, υπάρχουν 5 νεκροί, κατόπιν έχουμε επίσης άλλους πέντε τροφίμους σε σοβαρή κατάσταση και δύο βοηθούς νοσηλευτές, συνολικά 7 ανθρώπους που νοσηλεύονται», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο το γραφείο τύπου της αστυνομίας της Ρώμης.

Η ομάδα των νοσηλευτών, που ξεκίνησε τη βάρδια το πρωί, ανακάλυψε τα ξημερώματα 12 ανθρώπους χωρίς τις αισθήσεις τους σε αυτόν τον οίκο ευγηρίας στο Λανούβιο, όπου φιλοξενούνται 10 τρόφιμοι. Οι διασώστες, που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν τον θάνατο 5 τροφίμων.

Άλλοι 5 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο και δύο βοηθοί νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Ρώμης, «όλοι τους με συμπτώματα που σχετίζονται με δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα», σημειώνει, σε ένα γραφείο τύπου, η Μονάδα διαχείρισης της κρίσης Covid της περιφέρειας Λάτσιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι είχαν υποβληθεί την Πέμπτη σε εξετάσεις για Covid-19. Εννέα τρόφιμοι και τρεις εργαζόμενοι είχαν βγει θετικοί και επρόκειτο να μεταφερθούν σήμερα το πρωί προς ειδικά δομές, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.