ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Τέξας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων

Στο Τέξας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων

Οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες στα κτίρια, ψάχνοντας για επιζώντες στο εργοστάσιο λιπασμάτων στην πόλη Γουέστ (Τέξας, ΗΠΑ),- μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Οι τοπικές Αρχές φοβούνται επίσης ότι κάτω από τα χαλάσματα των κτιρίων μπορεί να βρίσκονται ακόμα πτώματα νεκρών ανθρώπων, κάτι θα αυξήσει τον αριθμό των θυμάτων της τραγωδίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε 15 άτομα.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Ουίλιαμ Σουόντον είπε ότι “τη δοσμένη στιγμή η έκρηξη εκτιμάται ως αποτέλεσμα κάποιου βιομηχανικού ατυχήματος. Ταυτόχρονα, τα ΜΜΕ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ότι η έκρηξη συνέβη ως αποτέλεσμα κάποιων εγκληματικών πράξεων”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.