ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κατάστημα στο Τέξας – Τουλάχιστον ένας νεκρός

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κατάστημα στο Τέξας – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας έπεσε νεκρός από σφαίρες σε κατάστημα επίπλωσης στο Τέξας.

Ο ύποπτος συνελήφθη ώρα μετά, καθώς η αστυνομία προχώρησε στην καταδίωξή του.

«Περί τις 14:30 ενημερωθήκαμε για πυροβολισμούς. Αστυνομικοί επενέβησαν στο σημείο και βρήκαν αρκετά θύματα επιτόπου», ανέφερε ο Τζέισον Τζέιμς, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Μπράιαν, πόλη που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του Τέξας, ανάμεσα στο Χιούστον και στο Ντάλας.

Η αστυνομία καταδίωξε τον δράστη, πρόσθεσε ο κ. Τζέιμς, αποφεύγοντας να δώσει λεπτομέρειες για τον ύποπτο. Λίγο αργότερα προέκυψε πως ο δράστης πιθανότατα είναι υπάλληλος της εταιρίας, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσής της.

Το νέο mass shooting σημειώθηκε μερικές μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο στοχευμένων μέτρων με σκοπό να περιοριστεί η διάδοση των πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ, όπου τα πολυαίμακτα βίαια επεισόδια με τη χρήση τους αποτελούν μάστιγα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα μέσα Μαρτίου σημειώθηκαν τουλάχιστον έξι τέτοια περιστατικά – στην Ατλάντα, στην Τζόρτζια (8 νεκροί), στο Μπόλντερ, στο Κολοράντο (10 νεκροί) και στο Όραντζ, στην Καλιφόρνια (4 νεκροί, ανάμεσά τους ένα αγοράκι 9 ετών).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.