ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλία: Ατύχημα σε χιονοδρομικό – Αποκολλήθηκε κάθισμα αναβατήρα από «περίεργη ριπή ανέμου»

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν

Αυστραλία: Ατύχημα σε χιονοδρομικό – Αποκολλήθηκε κάθισμα αναβατήρα από «περίεργη ριπή ανέμου»

Τρεις snowboarder τραυματίστηκαν μετά την αποκόλληση καθίσματος από αναβατήρα στο χιονοδρομικό κέντρο Θρέντμπο στην Αυστραλία.

Δύο γυναίκες ηλικίας 20 ετών υπέστησαν τραυματισμούς στην πλάτη και ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών τραυματίστηκε στο πρόσωπο, μετά το ατύχημα στο χιονοδρομικό κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν το ιατρικό επιτελείο να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στα θύματα, αλλά και το κάθισμα να έχει πέσει στο χιόνι, σε κοντινή απόσταση.

Πιστεύεται ότι το περιστατικό οφείλεται σε μία ισχυρή ριπή ανέμου, την ώρα που η ευρύτερη περιοχή επηρεάστηκε από έντονη καταιγίδα.

Το χιονοδρομικό κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξε ένα «μεμονωμένο περιστατικό που επηρέασε μόνο ένα κάθισμα στον αναβατήρα Kosciuszko» περίπου στις 2.20 μ.μ. του Σαββάτου.

Το περιστατικό «προκλήθηκε από μια περίεργη ριπή ανέμου», ανέφερε η δήλωση. «Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και οι τρεις επισκέπτες φροντίζονται από την ομάδα μας» συμπληρώθηκε.

«Το Θρέντμπο δεσμεύεται για την ασφάλεια των επισκεπτών και το προσωπικού», ανέφερε η ίδια δήλωση. «Διαβεβαιώνουμε τους επισκέπτες ότι η ασφάλειά τους είναι υψίστης σημασίας και ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.