ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Διοικητής ΝΑΤΟ στην Ευρώπη: «Ο Στόλος πυρηνικών υποβρυχίων της Ρωσίας έχει πρωτοφανή ετοιμότητα αυτή τη στιγμή»

Η μαχητική ετοιμότητα του ρωσικού στρατού δεν επηρεάζεται, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρουν αναλυτές

Διοικητής ΝΑΤΟ στην Ευρώπη: «Ο Στόλος πυρηνικών υποβρυχίων της Ρωσίας έχει πρωτοφανή ετοιμότητα αυτή τη στιγμή»

Ο Αμερικανός στρατηγός Κρίστοφερ Καβόλι, ο οποίος είναι ανώτατος στρατιωτικός διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, αναφέρθηκε στην αυξημένη δραστηριότητα των πυρηνικών υποβρυχίων του ρωσικού ναυτικού στους ωκεανούς του κόσμου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή, οι παρατηρητές της TruNews αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς ορισμένων μέσων ενημέρωσης σχετικά με την υποτιθέμενη παρακμή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, η μαχητική ετοιμότητα του ρωσικού στρατού δεν επηρεάζεται, παρά τη διεξαγωγή ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο έδαφος της Ουκρανίας. Με βάση τα λόγια του στρατηγού Cavoli, οι παρατηρητές συμπεραίνουν ότι ο ρωσικός στρατός επιχειρεί με επιτυχία στην Ουκρανία, αν και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν το κοινό για το αντίθετο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμερικανοί εμπειρογνώμονες εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για την ασφάλεια της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με διάφορους ισχυρισμούς, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι χώρες του ΝΑΤΟ φοβούνται πολύ περισσότερο τα ρωσικά υποβρύχια οπλοφόρα, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τα εχθρικά οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.