ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο ανήλικοι κατηγορούνται για τους πυροβολισμούς στην παρέλαση του Super Bowl στο Κάνσας

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλοι 22, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά, τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς

Δύο ανήλικοι κατηγορούνται για τους πυροβολισμούς στην παρέλαση του Super Bowl στο Κάνσας

Δύο ανήλικοι φέρονται πως ευθύνονται για τον θανατηφόρο μαζικό πυροβολισμό που σημειώθηκε στην παρέλαση της κατάκτησης του Super Bowl από τους πρωταθλητές του NFL, Τσιφς.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλοι 22, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά, τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της Τετάρτης.

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Τζάκσον Τζιν Πίτερς Μπέικερ, πάντως, υπογράμμισε ότι θα επιδιώξει να δικάσει τους δύο υπόπτους ως ενήλικες, αλλά σύμφωνα με τη νομοθεσία του Μιζούρι οι δύο κατηγορούμενοι θα πρέπει πρώτα να δικαστούν ως ανήλικοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι οι ηλικίες των τραυματιών από τους πυροβολισμούς κυμαίνονταν από 8 έως 47 ετών, ενώ η Λίζα Λόπεζ-Γκάλβαν, δημοφιλής προσωπικότητα του τοπικού ραδιοφώνου, ήταν αυτή που κατέληξε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.