ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ε.Μακρόν: Συναντήθηκε εκτάκτως με τους υπουργούς Εξωτερικών τεσσάρων αραβικών κρατών και τον διοικητή της CIA

Ταυτόχρονη συνάντηση για στελέχη της CIA και της Μοσάντ με τον πρωθυπουργό του Κατάρ για τους Ισραηλινούς ομήρους

Ε.Μακρόν: Συναντήθηκε εκτάκτως με τους υπουργούς Εξωτερικών τεσσάρων αραβικών κρατών και τον διοικητή της CIA

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα φιλοξενήσει απόψε τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, καθώς και τους υπουργούς Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας για συζήτηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ.

Οι επισκέπτες είναι ο Καταριανός Μοχάμεντ μπεν Αμπντελραχμάν Αλ Θάνι, ο Σαουδάραβας Φάισαλ μπεν Φαρχάν, ο Αιγύπτιος Σάμεχ Σούκρι και ο Ιορδανός Άιμαν Σαφάντι, όπως πρόσθεσε το Ελιζέ.

«Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος της γαλλικής προσπάθειας για συνεργασία με τους Άραβες υπουργούς για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών Άχμαντ Αμπού Ζέιντ.

Επιπλέον, θα συζητηθούν μέθοδοι για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την εξασφάλιση βοήθειας προς τα παλαιστινιακά εδάφη, πρόσθεσε.

Οι συζητήσεις θα καλύψουν επίσης τις διεθνείς και περιφερειακές προσπάθειες για τερματισμό της κρίσης και υποστήριξη της λύσης των δύο κρατών, σύμφωνα με το αιγυπτιακό Υπουργείο.

Ο Διοικητής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς αναμένεται στο Παρίσι σήμερα ή αύριο, Σάββατο, για την επανέναρξη των συνομιλιών με το Ισραήλ για εκεχειρία στη Γάζα, ανέφερε δυτική πηγή στο AFP.

Ο επικεφαλής της CIA και ο αρχηγός της Μοσάντ θα συναντηθούν κατόπιν στο Παρίσι με τον Πρωθυπουργό του Κατάρ για την αναζωογόνηση των συνομιλιών για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και για συμφωνία σχετικά με τους ομήρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρόσφατες συνομιλίες μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, με τη μεσολάβηση του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ, δεν οδήγησαν σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός συνδεδεμένη με την απελευθέρωση ομήρων και Παλαιστινίων από ισραηλινές φυλακές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.