ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Η πρώτη πτήση από Τελ Αβίβ προσγειώθηκε στην Ελλάδα

Ο εναέριος χώρος του Ισραήλ άνοιξε, με την πρώτη πτήση από την περιοχή να φτάνει στην Ελλάδα

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Η πρώτη πτήση από Τελ Αβίβ προσγειώθηκε στην Ελλάδα

Το πρωί της Κυριακής, 14 Απριλίου 2024, ο εναέριος χώρος του Ισραήλ άνοιξε και η πρώτη πτήση από την περιοχή έφτασε στην Ελλάδα.

Πολλές αεροπορικές εταιρίες και χώρες αποφεύγουν την περιοχή του Ισραήλ και του Ιράν. Η πρώτη πτήση από το Ισραήλ έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της ίδιας Κυριακής.

Οι δύο πρώτες πτήσεις που από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα κατευθύνονταν προς το Τελ Αβίβ δεν πραγματοποιήθηκαν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθούν.

Το Ισραήλ άνοιξε τον εναέριο χώρο του στις 07:30 το πρωί, όπως ανακοίνωσε η αρχή αεροδρομίων της χώρας, μετά την ιρανική επίθεση με εκατοντάδες drones και πυραύλους στην διάρκεια της νύχτας.

Ανακοινώθηκε επίσης, ότι οι πτήσεις από το Τελ Αβίβ αναμένεται ότι θα επηρεαστούν, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να ελέγξουν τους χρόνους των πτήσεών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα διεθνή αεροδρόμια Ιμάμ Χομεϊνί και Μεχραμπάντ της Τεχεράνης, όπως και αεροδρόμια σε πολλές άλλες ιρανικές πόλεις ακύρωσαν τις εσωτερικές τους πτήσεις έως το πρωί της Δευτέρας λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή, μετέδωσαν τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων ISNA και Mehr, καθώς ο δυτικός εναέριος χώρος του Ιράν παραμένει κλειστός για πτήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.