ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Λιβύη δεν επέτρεψε σε δεξαμενόπλοιο να προσεγγίσει λιμάνι της γιατί είχε εκφορτώσει πριν στο Ισραήλ

Το πλοίο «Proteus Philippa» σημαίας Σιγκαπούρης, έφτασε κοντά στη Μελίτα στη δυτική Λιβύη πριν από δύο ημέρες

Η Λιβύη δεν επέτρεψε σε δεξαμενόπλοιο να προσεγγίσει λιμάνι της γιατί είχε εκφορτώσει πριν στο Ισραήλ

Η Λιβύη δεν επέτρεψε σε δεξαμενόπλοιο να προσεγγίσει σε λιμάνι της, με την αιτιολογία ότι το πλοίο αυτό είχε προηγουμένως εκφορτώσει σε λιμάνι του Ισραήλ.

Το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με στοιχεία παρακολούθησης δεξαμενόπλοιων που συλλέχθηκαν την Τρίτη, το πλοίο «Proteus Philippa» σημαίας Σιγκαπούρης, έφτασε κοντά στη Μελίτα στη δυτική Λιβύη πριν από δύο ημέρες.

Το δεξαμενόπλοιο επρόκειτο να παραλάβει 600.000 βαρέλια αργού, αλλά του ζητήθηκε να φύγει γιατί προηγουμένως είχε μεταφέρει πετρέλαιο σε λιμάνι του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τη λιβυκή Akhbar Libya, η «Mellitah Oil and Gas Company», που διαχειρίζεται τον τερματικό σταθμό, δεν επέτρεψε στο δεξαμενόπλοιο να εισέλθει στο λιμάνι και να φορτώσει αφού επιβεβαίωσε ότι προηγουμένως βρισκόταν στο ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα και του ζήτησε να φύγει.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το δεξαμενόπλοιο «Porteus Philippa» φόρτωσε αργό από την Γκαμπόν από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια έδειξε τον προορισμό του στη Χάιφα στις 25 Σεπτεμβρίου κατά την άφιξή του στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το τάνκερ απενεργοποίησε τον αναμεταδότη του την 1η Οκτωβρίου καθώς πλησίαζε στο Ισραήλ, σημειώνει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δίκτυο Marine Traffic δείχνει σήμερα το απόγευμα, το «Porteus Philippa» αγκυροβολημένο στη Μελίτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.