ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιαπωνία: Οι νέοι στρατιώτες που θα ενταχθούν στον Στρατό από τον Απρίλιο θα μπορούν να έχουν πιο μακριά μαλλιά

Το ιαπωνικό υπουργείο Άμυνας στοχεύει να κάνει τις ένοπλες υπηρεσίες πιο ελκυστικές για τους νέους

Ιαπωνία: Οι νέοι στρατιώτες που θα ενταχθούν στον Στρατό από τον Απρίλιο θα μπορούν να έχουν πιο μακριά μαλλιά

Το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε ότι οι νέοι στρατιώτες που θα ενταχθούν στον ιαπωνικό Στρατό θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν πιο μακριά μαλλιά, με την προϋπόθεση να μην εμποδίζουν τη χρήση κράνους ή καπέλου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo, το ιαπωνικό υπουργείο Άμυνας θα επιτρέψει στους νεοσύλλεκτους των Δυνάμεων Αυτοάμυνας να έχουν μακρύτερα μαλλιά από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, καθώς στοχεύει να κάνει τις ένοπλες υπηρεσίες πιο ελκυστικές για τους νέους.

Η απόφαση έρχεται μετά από μια παρόμοια χαλάρωση των κανόνων στα δημόσια λύκεια τα τελευταία χρόνια.

Προϋπόθεση για το μήκος των μαλλιών θα είναι να μην εμποδίζουν τη χρήση κράνους ή καπέλου και είναι δεμένα για τις γυναίκες όταν είναι με στολή ώστε να μην πέφτουν στους ώμους.

Η χαλάρωση των κανόνων για το κούρεμα αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα σε συνεδρίαση μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων που έχει αναλάβει την ενίσχυση του αριθμού των στρατευμάτων, αφού η ομάδα κάλεσε το υπουργείο τον περασμένο Ιούλιο να αλλάξει ή να καταργήσει πειθαρχικούς κανονισμούς που στερούνται ορθολογισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.