ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιράκ: Οπλισμένο drone καταρρίφθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Αρμπίλ

Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και άλλων κρατών οι οποίες έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής λόγω αυξανόμενων επιθέσεων

Ιράκ: Οπλισμένο drone καταρρίφθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Αρμπίλ

Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν σήμερα ένα οπλισμένο drone πάνω από το αεροδρόμιο της Αρμπίλ στο ιρακινό Κουρδιστάν, σύμφωνα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters που επικαλείται πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας στην αυτόνομη περιφέρεια του βόρειου Ιράκ.

Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και άλλων κρατών οι οποίες έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, στο πλαίσιο του διεθνούς αντιτζιχαντιστικού συνασπισμού, βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής λόγω αυξανόμενων επιθέσεων που δέχονται μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν εξαπέλυσαν επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κοντά στην Αρμπίλ, εν είδει αντιποίνων για τη βομβιστική επίθεση της 3ης Ιανουαρίου στην πόλη Κερμάν, όπου σκοτώθηκαν σχεδόν 100 άνθρωποι κατά τη διάρκεια τελετής στη μνήμη του στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.