ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση με τέσσερις νεκρούς – «Τρομοκράτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο ανθρώπους» (βίντεο)

Οι αστυνομικοί εξουδετερώσουν τους δράστες

Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση με τέσσερις νεκρούς – «Τρομοκράτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο ανθρώπους» (βίντεο)

Στην πόλη Χαντέρα του Ισραήλ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 (ώρα Ελλάδος) ένα αιματηρό επεισόδιο με τέσσερις νεκρούς.

Σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικών και γιατρών «τρομοκράτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο Ισραηλινούς προτού οι αστυνομικοί τους εξουδετερώσουν».

Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας στη Χαντέρα, τις οποίες μετέδωσαν τα ισραηλινά τηλεοπτικά δίκτυα, δείχνουν δύο άνδρες να ανοίγουν πυρ με αυτόματα όπλα σε έναν δρόμο, όπου κυκλοφορούν αυτοκίνητα, προτού κατευθυνθούν προς το πεζοδρόμιο. Στο σημείο, στη Χαντέρα, ένας δημοσιογράφος του AFP είδε ένα πτώμα να κείτεται στο έδαφος.

Η επίθεση έλαβε χώρα, την ώρα που το Ισραήλ φιλοξενεί σήμερα και αύριο μια σύνοδο με τη συμμετοχή των επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ, της Αιγύπτου, των Εμιράτων, του Μπαχρέιν και του Μαρόκου, στην έρημο Νεγκέβ (νότια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.