ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ιταλία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο σύζυγος της ευρωβουλευτού Φ.Ντονάτο – «Δεν αυτοκτόνησε, τον σκότωσαν»

Είχε μία πλαστική ταινία γύρω από το λαιμό του και καθόταν στη θέση του οδηγού με την πόρτα ανοιχτή

Ιταλία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο σύζυγος της ευρωβουλευτού Φ.Ντονάτο – «Δεν αυτοκτόνησε, τον σκότωσαν»

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλέρμο με μία πλαστική ταινία γύρω από το λαιμό του, βρέθηκε ο σύζυγος της ευρωβουλευτού Φραντσέσκα Ντονάτο, Άντζελο Ονοράτο.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, ωστόσο όπως σημειώνει η Corriere della Sera, η σύζυγός του δήλωσε σε φίλους της στο τηλέφωνο: «Σκότωσαν τον σύζυγό μου».

Η ευρωβουλευτής τον έψαχνε όλο το πρωί και είχε θορυβηθεί επειδή ο σύζυγός της δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις της.

Τελικά, κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο του συζύγου της, ένα σκούρο πράσινο Land Rover SUV, μέσω GPS και ειδοποίησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο Άντζελο Ονοράτο ήταν αρχιτέκτονας και ιδιοκτήτης καταστήματος επίπλων στο Παλέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα βρέθηκε με μία πλαστική ταινία γύρω από το λαιμό του μέσα στο αυτοκίνητό του στη θέση του οδηγού με την πόρτα ανοιχτή, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι είχε πυροβοληθεί, τελικά όμως δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, βρέθηκε μία κηλίδα αίματος γύρω από το λαιμό του, στο πουκάμισό του.

Μεταξύ των στοιχείων που πρέπει να εξακριβώσουν οι ερευνητές, είναι το αν η πόρτα ήταν κλειστή. Οι ερευνητές δεν αποκλείουν ότι ο Ονοράτο είχε ραντεβού με κάποιον στην περιοχή της Via La Malfa.

Ένας μάρτυρας δήλωσε στα πρακτορεία ότι λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι παρατήρησε δύο γυναίκες να ουρλιάζουν απελπισμένες δίπλα στο SUV, το οποίο είχε ανοιχτή πόρτα.

Επιμένει η σύζυγός του πως δεν αυτοκτόνησε

Λίγο μετά τις 5μμ, η Φραντσέσκα Ντονάτο έφτασε στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του συζύγου της. Επίσης, το απόγευμα, μιλώντας με κάποιους φίλους, η ευρωβουλευτής επανέλαβε ότι δεν πιστεύει στην υπόθεση της αυτοκτονίας:

«Ο Άντζελο δεν αυτοκτόνησε», είπε.

Ποια είναι η ευρωβουλευτής Φραντσέσκα Ντονάτο

Η 55χρονη Φραντσέσκα Ντονάτο, είναι ευρωβουλευτής που εκλέγεται το 2019 με τις λίστες της Lega Nord στην εκλογική περιφέρεια των Νήσων. Ως τέτοια είχε ενταχθεί στην ακροδεξιά ομάδα “Ταυτότητα και Δημοκρατία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε διακριθεί για τις έντονα ευρωσκεπτικιστικές και αντινομισματικές θέσεις της. Με την πανδημία του κορωνοϊού είχε δηλώσει κατά των εμβολίων και ήταν αντίθετη με τα περιοριστικά μέτρα . Το 2021 είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Ματέο Σαλβίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.