Ξέφυγε η κατάσταση: Παράνομος μετανάστης πέρασε από το Μαρόκο στην Ισπανία με ανεμόπτερο

Πρόκειται για την πρώτη φορά που έχει καταγραφεί παράνομη διέλευση συνόρων με τον τρόπο αυτό

Ξέφυγε η κατάσταση: Παράνομος μετανάστης πέρασε από το Μαρόκο στην Ισπανία με ανεμόπτερο

Μέχρι σήμερα είχαν καταγραφεί περιστατικά με παράνομους μετανάστες να προσπαθούν να περάσουν σύνορα είτε με τα πόδια, είτε με βάρκες, είτε κολυμπώντας, είτε με τζετ σκι.

Αυτό όμως που συνέβη στην Μελίγια της Ισπανίας το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) ήταν μοναδικό στα χρονικά καθώς αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν παράνομο μετανάστη να φτάνει στην χώρα με… ανεμόπτερο.

Οι απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στον ισπανικό θύλακα της Μελίγια με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν την αστυνομία στη θέα του ανεμόπτερου.

Μέχρι, πάντως, να φτάσουν οι αστυνομικοί στην περιοχή ο παράνομος μετανάστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποίησε κόστιζε κάτι λιγότερο από 6,5 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail το σκηνικό αυτό σημειώθηκε περίπου στις 6:15 το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) τοπική ώρα στο σημείο που ο φράχτης ανάμεσα στη Μελίγια και το Μαρόκο διασταυρώνεται με τον ποταμό Νάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.