ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπόρις Τζόνσον: Έκανε έφοδο μαζί με αστυνομικούς σε έρευνα για ναρκωτικά!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός συμμετείχε σε έρευνα σε κατοικία στο νότιο Λονδίνο

Μπόρις Τζόνσον: Έκανε έφοδο μαζί με αστυνομικούς σε έρευνα για ναρκωτικά!
Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Βρετανός πρωθυπουργός μπήκε μαζί με αστυνομικούς σε κατοικία στο νότιο Λονδίνο, όπου θα γινόταν έρευνα για ναρκωτικά.

Αν αυτό δεν είναι αρκετά περίεργο, ο Μ.Τζόνσον έπεσε πάνω σε έναν άνδρα που βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την εισβολή.

boris-raid

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας που έχει γυρίσει το κινητό προς τον εαυτό του και αναρωτιέται: «Αδερφέ, γιατί μπαίνουν και πώς βρέθηκε εδώ ο Μπόρις Τζόνσον;». Στη συνέχεια φαίνεται ο Τζόνσον στην είσοδο να περιστοιχίζεται από αστυνομικούς.

Ο ίδιος άνδρας ακούγεται να χαιρετά με τζαμαϊκανό χαιρετισμό τον Μπόρις Τζόνσον και αυτός να του απαντά «Καλημέρα, πώς είστε;». Μετά ο άνδρας ξεσπά στα γέλια, χωρίς να πιστεύει ότι βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωθυπουργό.

Η αστυνομία, αναφέρει η Daily Mail, ερεύνησε την κατοικία έπειτα από πληροφορίες που είχε. Κατά την έρευνα βρέθηκαν ναρκωτικά και άλλα αντικείμενα, αλλά και ένα κινητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μ.Τζόνσον κατά τη θητεία του είχε επιμείνει πολύ στο ζήτημα της ασφάλειας, έχοντας δώσει την υπόσχεση ότι βγουν στους δρόμους 20.000 αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.