ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυστηριώδης θάνατος Σκωτσέζου λόρδου: Βρέθηκε νεκρός στα βράχια – Κληρονόμος τεράστιας περιουσίας

Ο Αλεξάντερ Σάδερλαντ, Λόρδος του Στράθναβερ βρέθηκε νεκρός σε βράχια κοντά στο κάστρο Thurso

Μυστηριώδης θάνατος Σκωτσέζου λόρδου: Βρέθηκε νεκρός στα βράχια – Κληρονόμος τεράστιας περιουσίας
Ο Αλεξάντερ Σάδερλαντ, Λόρδος του Στράθναβερ, 40 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή Thurso East, κοντά στο ερειπωμένο κάστρο Thurso του 19ου αιώνα στο Caithness.

«Η σωσίβια λέμβος πήγε γρήγορα στο σημείο και τα εκπαιδευμένα μέλη του πληρώματος κατέβηκαν στη στεριά. Εκεί στα βράχια εντόπισαν το θύμα στον οποίο έκαναν ΚΑΡΠΑ», ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης.

Ένας φίλος του θύματος είπε ότι ο Λόρδος Στράθναβερ , ο οποίος θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά του τον επόμενο μήνα, παρακολουθούσε το μουσικό φεστιβάλ «Tunes in the Dunes» στο Dunnet , το Σαββατοκύριακο.

Ήταν δεινός σέρφερ, είχε επίσης ένα σπίτι λίγα μίλια μακριά στο Thurso East, το οποίο βρίσκεται σε μια κορυφαία τοποθεσία για σέρφινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η γιαγιά του, η Ελισάβετ, 24η Κόμισσα του Σάδερλαντ, πέθανε το 2019 σε ηλικία 98 ετών.

Ο θάνατος της κόμισσας σήμαινε ότι ο μεγαλύτερος γιος της Άλιστερ έγινε κόμης του Σάδερλαντ – κληρονομώντας το κτήμα 120.000 στρεμμάτων του Κάστρου Ντάνρομπιν στο Σάδερλαντ – και ο γιος του Αλεξάντερ τον τίτλο του Λόρδου Στράθναβερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσιευμένα έγγραφα της διαθήκης της εκλιπούσας Κόμισσας επιβεβαίωσαν ότι πριν το θάνατό της συνέταξε μια νέα διαθήκη, καθορίζοντας την τύχη της τεράστιας περιουσίας της, που συντάχθηκε με τη βοήθεια των Farrer & Co, των δικηγόρων της Βασίλισσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.