ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιαπωνία: Επτά αγνοούμενοι μετά από ναυάγιο δεξαμενόπλοιου με σημαία Νότιας Κορέας (βίντεο)

Το πλήρωμα ειδοποίησε την ιαπωνική ακτοφυλακή πως το πλοίο αναποδογύριζε και ζήτησαν βοήθεια κοντά στη νήσο Μουτσούρε

Ιαπωνία: Επτά αγνοούμενοι μετά από ναυάγιο δεξαμενόπλοιου με σημαία Νότιας Κορέας (βίντεο)

Επτά άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου υπό σημαία Νότιας Κορέας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (20/3) στα ανοικτά της Ιαπωνίας.

Τέσσερις ναυτικοί διασώθηκαν από το 11μελές πλήρωμα, σημείωσε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Το πλήρωμα ειδοποίησε την ιαπωνική ακτοφυλακή πως το πλοίο αναποδογύριζε και ζήτησαν βοήθεια κοντά στη νήσο Μουτσούρε, στα ανοικτά των νοτιοδυτικών ακτών της Ιαπωνίας, πάντα κατά τις πληροφορίες του NHK.

Σε πλάνα που μετέδωσε το δίκτυο διακρίνονται το κόκκινο κύτος του δεξαμενόπλοιου, σωστική λέμβος και σκάφος του ιαπωνικού λιμενικού σώματος που δέρνουν ισχυρά κύματα, καθώς και ελικόπτερο που κάνει υπέρπτηση στην περιοχή.

Το NHK δεν διευκρίνισε τι είδους χημικά προϊόντα μετέφερε το πλοίο, ούτε αν υπάρχει διαρροή του φορτίου του ή των καυσίμων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.