ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίγηρας: Το στρατιωτικό καθεστώς κατηγορεί τη Γαλλία ότι προετοιμάζει «επίθεση»

Αναπτύσσει δυνάμεις σε αρκετές χώρες της Δυτικής Αφρικής με σκοπό να εξαπολύσει επίθεση στη χώρα

Νίγηρας: Το στρατιωτικό καθεστώς κατηγορεί τη Γαλλία ότι προετοιμάζει «επίθεση»

Οι πραξικοπηματίες που έχουν καταλάβει την εξουσία στον Νίγηρα κατηγόρησαν τη Γαλλία ότι «αναπτύσσει δυνάμεις της» σε αρκετές χώρες της Δυτικής Αφρικής με σκοπό να εξαπολύσει επίθεση στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Γαλλία εξακολουθεί να αναπτύσσει τις δυνάμεις της σε πολλές χώρες της ECOWAS/CEDEAO (σ.σ. Οικονομική Κοινότητα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια επίθεση στον Νίγηρα, την οποία σχεδιάζει σε συνεργασία με αυτόν τον οργανισμό», ιδίως «σε Ακτή Ελεφαντοστού, Σενεγάλη και Μπενίν», υποστήριξε ο σμήναρχος Αμαντού Αμπνταραμάν, κορυφαίο στέλεχος του στρατιωτικού καθεστώτος, σε ανακοίνωση που αναγνώστηκε χθες Σάββατο στην κρατική τηλεόραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.