ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναμάς: Ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή

O Ερνάντες έχασε τη ζωή του, ενώ εφτά ακόμα άτομα έχουν τραυματιστεί από την επίθεση

Παναμάς: Ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή

Ένοπλοι πυροβόλησαν εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων στον Παναμά, συμπεριλαμβανομένου ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Ο Χιλμπέρτο Ερνάντες σκοτώθηκε από πυρά αγνώστων στην πόλη Κολον. Ο διεθνής αμυντικός έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 26 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, δύο ένοπλοι βγήκαν από ταξί και άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών, μεταξύ των οποίων και διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρισκόταν σε κτίριο της πόλης. O Ερνάντες έχασε τη ζωή του, ενώ εφτά ακόμα άτομα έχουν τραυματιστεί από την επίθεση.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι δολοφονίες στο παραθαλάσσιο θέρετρο Κολόν αυξάνονται, καθώς δύο συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των οδών λαθρεμπορίου ναρκωτικών. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν, ή γιατί ο Ερνάντες στοχοποιήθηκε για τον λόγο αυτό.

Ο Χιλμπέρτο Ερνάντες έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα του Παναμά τον Μάρτιο του 2023, σε αγώνα εναντίον της Γουατεμάλα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Παναμά και η Ατλέτικο Ιντεπεντιέντε στην οποία αγωνιζόταν ο 26χρονος εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του παρακίνησε τους νέους του Κολόν να «σταματήσουν τη βία» και ζήτησε από τις αρχές να «φτιάξουν σχέδιο για να σώσουν τη νεολαία από αυτή τη βία», ενώ παράλληλα απευθυνόμενος προς τους δράστες τους προέτρεψε να παραδοθούν «Μην προκαλεσετε περισσότερο κακό», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.