ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μαρτυρία Παλαιστίνιου Χριστιανού ανηλίκου κρατούμενου για κακοποίηση από τους Ισραηλινούς στις φυλακές

«Με ταπείνωναν επανειλημμένα στη φυλακή» αποκαλύπτει ο 16χρονος

Μαρτυρία Παλαιστίνιου Χριστιανού ανηλίκου κρατούμενου για κακοποίηση από τους Ισραηλινούς στις φυλακές

Στη δημοσιότητα έρχεται μαρτυρία ανήλικου Χριστιανού Παλαιστίνιου Shadi Khoury για την κακοποίηση που υπέστη από Ισραηλινούς στις φυλακές.

Το 2022, Ισραηλινοί μπήκαν βίαια στην κατοικία του 16χρονου Χριστιανού Παλαιστίνιου, τραυματίζοντάς τον, σπάζοντας τη μύτη του και ένα δόντι του, επειδή αρνήθηκε να γδυθεί μπροστά τους.

Στη συνέχεια, τον συνέλαβαν  ο οποίος κρατήθηκε και υποβλήθηκε σε σωματική κακοποίηση για 41 ημέρες σε ισραηλινή φυλακή, επειδή κατηγορήθηκε για ρίψη πετρών.

Συγκεκριμένα ο 16χρονος Παλαιστίνιος αποκαλύπτει: «Με αποκαλούσαν ”ο Χριστιανός” για να με προσβάλλουν. Με χτυπούσαν και με ταπείνωναν επανειλημμένα στη φυλακή. Κατά τη διάρκεια της απαγωγής μου το ξημέρωμα από το σπίτι μου στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, οι μαυροφορεμένοι [ισραηλινοί] αστυνομικοί με χτύπησαν μέχρι να αιμορραγήσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.