ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέξας: Ράπερ απήγαγε έγκυο γυναίκα και την κρατούσε κλειδωμένη σε γκαράζ 5 χρόνια (φώτο-βίντεο)

Τη βίαζε και την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά

Τέξας: Ράπερ απήγαγε έγκυο γυναίκα και την κρατούσε κλειδωμένη σε γκαράζ 5 χρόνια (φώτο-βίντεο)

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια γυναίκα στο Τέξας, η οποία απήχθη όταν ήταν έγκυος από έναν ράπερ ο οποίος συνελήφθη καθώς την κρατούσε φυλακισμένη σε γκαράζ για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών, ράπερ, ονόματι Λι Κάρτερ, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια απήγαγε μία γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης, και την κρατούσε αιχμάλωτη σε γκαράζ οικίας στο Τέξας. Ο Κάρτερ κατηγορείται μεταξύ άλλων για απαγωγή σε βαθμό κακουργήματος.

Τη βίαζε και την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά

Ο δράστης συνάντησε το θύμα πριν από περίπου 5 χρόνια, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος και ζητιάνευε σε κεντρικό δρόμο του Χιούστον. Αρχικά της έδωσε ένα δολάριο, ωστόσο επέστρεψε μετά από λίγο, ζητώντας της να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του, εάν χρειαζόταν βοήθεια.

Η 30χρονη από τότε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, παρέμενε κλειδωμένη σε ένα γκαράζ σπιτιού, ενώ ο Κάρτερ την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει επανειλημμένα σεξ μαζί του.

Στη δικογραφία, όπως γράφει η Daily Mail, αναφέρεται πως «Ο κατηγορούμενος Κάρτερ την ανάγκαζε να παίρνει χάπια μαζί με κρακ, κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, με συνέπεια να αδυνατεί σωματικά να φύγει από το σημείο».

Παράλληλα δεν της έδινε τροφή, αλλά μόνο σνακ, όπως πατατάκια.

Γλίτωσε μέσω εφαρμογής μηνυμάτων

Το θύμα κατάφερε να γλιτώσει, όταν, χρησιμοποιώντας τον φορητό υπολογιστή του απαγωγέα της επικοινώνησε με την αστυνομία, μέσω της εφαρμογής Text Now.

Υποστήριξε δε ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να διαφύγει, σπάζοντας ένα παράθυρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ο Κάρτερ την πήρε από εκεί και την πήγε πίσω στο γκαράζ-κολαστήριο, ενώ έβαλε μάλιστα σανίδες στα παράθυρα.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη με την εγκυμοσύνη του θύματος.

Σύμφωνα πάντως με το Fox News, εναντίον του Κάρτερ κατατέθηκε ένταλμα τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο η σύλληψή του έγινε μόλις την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία κλήθηκε να κάνει έλεγχο στην κατοικία του Κάρτερ, όπου βρήκε μόνο έναν σκύλο μέσα, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε τον δράστη σε ένα μοτέλ όπου και τον συνέλαβε.

Ο Λι Κάρτερ κρατείται στη φυλακή της κομητείας Χάρις, ενώ η εγγύηση για την αποφυλάκισή του ανέρχεται στα 100.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
texas.jpeg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.