ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο στη Βουλγαρία – Περιγραφή Έλληνα που επέβαινε στο λεωφορείο: «Ήταν απίστευτο αγχωτικό – Δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει»

Από το τροχαίο 10 άτομα τραυματίστηκαν, οι δύο Ρουμάνοι οδηγοί και 8 Έλληνες επιβάτες

Τροχαίο στη Βουλγαρία – Περιγραφή Έλληνα που επέβαινε στο λεωφορείο: «Ήταν απίστευτο αγχωτικό – Δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει»

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν σήμερα κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία, περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και Έλληνες επιβάτες του λεωφορείου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την βουλγαρική τηλεόραση, το λεωφορείο κινούνταν με κατεύθυνση προς Μπιάλα, όπου σε μία στροφή μεταξύ των περιοχών Βόλοβο και Μπόροβο, συγκρούστηκε με φορτηγό το οποίο προέρχονταν από την Τουρκία.

Από το τροχαίο 10 άτομα βγήκαν τραυματίες, οι δύο Ρουμάνοι οδηγοί και 8 Έλληνες επιβάτες.

Ένας εξ αυτών, ο Παναγιώτης Γραψάς, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο bTV, περιγράφοντας τις στιγμές.

«Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά… Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα… Ήταν απίστευτο αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά», είπε ο ένας εκ των Ελλήνων εκδρομέων.

Ένας οδηγός φορτηγού από την Τουρκία, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το ατύχημα, έκανε λόγο για οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα από τον οδηγό του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες.

«Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μπροστά μου ήταν δύο-τρία λάστιχα, το λεωφορείο πήγαινε να με παρασύρει και εμένα.

Ο συνάδελφός μου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε ατύχημα, ότι συγκρούστηκε με λεωφορείο και ήρθα στο σημείο.

Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοήθησα να φύγουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο», είπε ο Άκεν, συνάδελφος του οδηγού του τρακαρισμένου φορτηγού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δείγματα αλκοόλ και των δύο οδηγών ήταν αρνητικά. Η έρευνα για το τροχαίο είναι σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.