ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βουλγαρία: Δέκα τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα τουριστικού λεωφορείου με Έλληνες – Συγκρούστηκε με νταλίκα (φώτο-βίντεο)

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στην βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με Ρουμανία

Βουλγαρία: Δέκα τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα τουριστικού λεωφορείου με Έλληνες – Συγκρούστηκε με νταλίκα (φώτο-βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με 10 τραυματίες συνέβη στη Βουλγαρία.

Λεωφορείο με εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε από τον δρόμο. Στους τραυματίες περιλαμβάνονται και Έλληνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το λεωφορείο υπάρχουν δέκα συνολικά τραυματίες – ανάμεσά τους και επιβάτες με Ελληνικά και Ρωσικά διαβατήρια.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στην βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με Ρουμανία. Το τουριστικό λεωφορείο με ρουμάνικες πινακίδες, συγκρούστηκε με νταλίκα από Τουρκία.

«Θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν το όχημα και τον οδηγό και στη συνέχεια είχαμε ένα δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», εξήγησε ένας τουρίστας.

Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

Δείτε φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.