ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Χιλή: Χειροπέδες σε πυροσβέστη που κατηγορείται ότι προκάλεσε τις φονικές πυρκαγιές του Φεβρουαρίου

Από τις πυρκαγιές έχασαν τη ζωή τους 137 άτομα

Χιλή: Χειροπέδες σε πυροσβέστη που κατηγορείται ότι προκάλεσε τις φονικές πυρκαγιές του Φεβρουαρίου

Xειροπέδες σε έναν πυροσβέστη πέρασαν χθες Παρασκευή οι αρχές στη Χιλή, αφού κατηγορείται ότι προκάλεσε τις πυρκαγιές που σκότωσαν 137 ανθρώπους τον Φεβρουάριο στην πόλη Βίνια ντελ Μαρ.

«Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αυτουργού των πυρκαγιών που ξέσπασαν τον Φεβρουάριο στην επαρχία Βαλπαραΐσο», ενημέρωσε ο αστυνομικός διευθυντής Εδουάρδο Σέρνα σε συνέντευξη Τύπου. «Η επιτόπια έρευνα, η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, η ανάλυση και η διασταύρωση πληροφοριών κατέστησαν δυνατό τον εντοπισμό» του συλληφθέντος πυροσβέστη, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης στη Χιλή, ο κατηγορούμενος είναι 22 ετών και είχε ενταχθεί στο πυροσβεστικό σώμα πριν από ενάμιση χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πύρινο μέτωπο γύρω από την Βίνια ντελ Μαρ, στην τουριστική επαρχία Βαλπαραΐσο της κεντρικής Χιλής, ξέσπασε στις 2 Φεβρουαρίου. Ο πρόεδρος της Χιλής Γκαμπριέλ Μπόριτς χαρακτήρισε αυτές τις πυρκαγιές τη «μεγαλύτερη τραγωδία» στη χώρα μετά τον σεισμό και το επακόλουθο τσουνάμι του 2010 που στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 500 ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.