ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφυγε ο Αλ.Τσίπρας από την Τουρκία αλλά επέστρεψαν οι προκλήσεις – NAVTEX «σφήνα» στο Βόρειο Αιγαίο

Έφυγε ο Αλ.Τσίπρας από την Τουρκία αλλά επέστρεψαν οι προκλήσεις – NAVTEX «σφήνα» στο Βόρειο Αιγαίο

Μετά την διήμερη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία για να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και το καλωσόρισμα με NAVTEX στο Καστελόριζο, σήμερα ως “αποχαιρετιστήριο δώρο” η υδρογραφική υπηρεσία της Τουρκίας “χτύπησε” ξανά με νέα παράτυπη NAVTEX.

Ειδικότερα, οι αρμόδιες τουρκικές αρχές, προχώρησαν στην δέσμευση θαλάσσιας περιοχής ανάμεσα στην Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Λέσβο, για στρατιωτικά γυμνάσια του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και πιο συγκεκριμένα την διεξαγωγή βολών.

Υπενθυμίζεται πως η τουρκική υδρογραφική υπηρεσία είχε εκδώσει NAVTEX για να “καλωσορίσει” τον Τσίπρα στην Τουρκία, στην οποία δέσμευε παράνομα περιοχή νότια του νησιωτικού συμπλέγματος της Μεγίστης για την πραγματοποίηση ναυτικής άσκησης με πυρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TURNHOS N/W : 0224/19 (İzmir NAVTEX Station) (Published Date: 07-02-2019 10:48)
TURNHOS N/W : 0224/19
AEGEAN SEA
GUNNERY EXERCISE, ON 12 FEB 19 FROM 1001Z TO 1200Z IN AREA BOUNDED BY;
39 39.00 N – 025 21.00 E
39 39.00 N – 025 33.80 E
39 29.15 N – 025 33.80 E
39 29.15 N – 025 21.00 E
CAUTION ADVISED.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.