ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγκυρα: Τα γεωτρύπανα θα επιστρέψουν σύντομα στην ανατολική Μεσόγειο

Άγκυρα: Τα γεωτρύπανα θα επιστρέψουν σύντομα στην ανατολική Μεσόγειο

Νέα ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναμένεται να προκαλέσει η δράστη των γεωτρύπανων και των ερευνητικών πλοίων της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στα αποτελέσματα των ερευνών από τα γεωτρύπανα της Τουρκίας αναφέρθηκε, ο υπουργός Ενέργειας της γειτονικής χώρας, Φατίχ Ντονμέζ σήμερα.

Μιλώντας στο AHaber, ο Τούρκος πολιτικός είπε για τις έρευνες που πραγματοποιούνται από τουρκικά γεωτρύπανα και σεισμογραφικά πλοία σε Μαύρη Θάλασσα και Ανατολική Μεσόγειο.

Αρχικά, αναφερόμενος στο γεωτρύπανο Kanuni, τόνισε πως θα ξεκινήσει εργασίες γεώτρησης στη Μαύρη Θάλασσα τον Απρίλιο, με τον ίδιο να ελπίζει πως θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα από τις έρευνες μέσα σε ένα τρίμηνο

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι σεισμικές μελέτες του σεισμογραφικού Oruc Reis συνεχίζονται στη Μεσόγειο, ενώ το Barbaros πήγε για μακροχρόνια συντήρηση και είναι στα ναυπηγεία στην Τούζλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το Γιαβούζ ολοκληρώνει τις προμήθειες του και σύντομα θα επιστρέψει στις προγραμματισμένες του εργασίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.