ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένας Αιγύπτιος στρατιώτης νεκρός από πυρά ισλαμιστών

Ένας Αιγύπτιος στρατιώτης νεκρός από πυρά ισλαμιστών

Ενας αιγύπτιος στρατιώτης σκοτώθηκε στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν ταυτόχρονα σήμερα το πρωί με ρουκέτα και πολυβόλο ένοπλοι ισλαμιστές εναντίον αστυνομικών και στρατιωτικών φυλακίων στο Σινά, έγινε γνωστό από ιατρική πηγή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δυο στρατιώτες τραυματίσθηκαν στη μια από τις επιθέσεις, η οποία σημειώθηκε εναντίον σημείου ελέγχου του στρατού στην περιοχή αλ-Γκούρα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου.

‘Ενα αστυνομικό φυλάκιο και ένα κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών στη Ράφα δέχθηκαν επίθεση με ρουκέτα.

Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφερε ότι ισλαμιστές επιτέθηκαν σε αστυνομικά και στρατιωτικά φυλάκια σε πολλές πόλεις στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου του Σινά.

Πολλοί ισλαμιστές έχουν απειλήσει δημοσίως με επιθέσεις σε αντίποινα για την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι. όμως, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές εάν οι συντονισμένες επιθέσεις έρχονται ως απάντηση στην ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου από τον στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.