ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: “Ο στρατός προέβη σε αντίποινα για τις παραβιάσεις της εκεχειρίας”

Συρία: “Ο στρατός προέβη σε αντίποινα για τις παραβιάσεις  της εκεχειρίας”

Σε αντίποινα για “παραβιάσεις” της κατάπαυσης του πυρός για την μουσουλμανική γιορτή Έιντ αλ Άντχα, τις οποίες διέπραξαν “ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες” εναντίον στρατιωτικών θέσεων σε διάφορα μέρη της χώρας προέβη ο στρατός, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του συριακού στρατού.

“Ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες επιτέθηκαν σε στρατιωτικές θέσεις, παραβιάζοντας κατ’αυτόν τον τρόπο σαφώς την παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων την οποία προσυπέγραψε η διοίκηση του στρατού. Οι γενναίες μας ένοπλες δυνάμεις απαντούν σε αυτές τις παραβιάσεις και καταδιώκουν αυτές τις ομάδες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του συριακού στρατού, η οποία μεταδόθηκε από την συριακή τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.