ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Σκοτώσαμε 80 Αμερικανούς τρομοκράτες & τραυματίσαμε 200» λένε οι Ιρανοί – Στις 6 το απόγευμα το διάγγελμα Ν.Τραμπ

«Σκοτώσαμε 80 Αμερικανούς τρομοκράτες & τραυματίσαμε 200» λένε οι Ιρανοί – Στις 6 το απόγευμα το διάγγελμα Ν.Τραμπ

Ογδόντα Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με ρουκέτες στην βάση Αλ Ασάντ στο Ιράκ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ιρανική τηλεόραση και αναμεταδίδουν τουρκικά και ρωσικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τραυματίστηκαν περίπου 200 άτομα.

Είναι γεγονός ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά και θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες αμερικανικές ανακοινώσεις.

Συνολικά οι δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης, εξαπέλυσαν 15 κατευθυνόμενους βαλλιστικούς πυραύλους και περί τις 17 μη κατευθυνόμενες ρουκέτες μεγάλου βεληνεκούς.

Κυβερνητική πηγή της Τεχεράνης αναφέρει πως έχει στο στόχαστρο ακόμη 100 αμερικανικές εγκαταστάσεις που σκοπεύει να πλήξει εάν οι ΗΠΑ ανταποδώσουν τα πλήγματα.

Νωρίτερα, πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέφεραν ότι δεν υπήρχε ουδεμία πληροφορία για θύματα στα ιρανικά πυραυλικά πλήγματα, επισημαίνοντας ωστόσο ακόμη βρίσκονταν σε φάση αποτίμηση της κατάστασης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θα προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό στις 6 η ώρα Ελλάδος (11 η ώρα στην ανατολική ζώνη των ΗΠΑ)


«Μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά!», σχολίασε νωρίτερα μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αποτίμησης της κατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.