ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιβύη: Βομβαρδίστηκαν οι αποθήκες της Μπρέγκα

Λιβύη: Βομβαρδίστηκαν οι αποθήκες της Μπρέγκα

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στην Λιβύη και ειδικότερα στα περίχωρα της Τρίπολης.

Η εθνική εταιρεία της Λιβύης ανακοίνωσε ότι οβίδες έπεσαν στην αποθήκη του αεροδρομίου νότια της Τρίπολης, η οποία ανήκει στην εταιρεία πετρελαίου Μπρέγκα, χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα να καούν επτά φορτηγά που ανήκουν στην εταιρεία και τραυματίστηκε μέλος της ασφάλειας των εγκαταστάσεων πετρελαίου που βοηθούσε τους πυροσβέστες να εισέλθουν στην αποθήκη.

Σύμφωνα με λιβυκά δημοσιεύματα «η αποθήκη έχει βομβαρδιστεί αρκετές φορές από την έναρξη της βίας στην Τρίπολη, η οποία έχει απειλήσει την ασφάλεια των εργαζόμενων της και τη διαδικασία τροφοδοσίας με καύσιμα την Τρίπολη και τις γύρω περιοχές, κάτι που είναι εντελώς απαράδεκτο», δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Oil Corporation, Μουσταφά Σαναλάχ στη σελίδα του Ιδρύματος στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σαναλάχ τόνισε ότι η εταιρεία ‘Al Brega’ «θα συνεχίσει να παραδίδει τα απαραίτητα καύσιμα στους σταθμούς της πρωτεύουσας» και κάλεσε «όλα τα τοπικά και διεθνή κόμματα τα αναλάβουν τις ευθύνες τους για να σταματήσουν τις μάχες που μπορεί να οδηγήσουν σε ανθρωπιστική και περιβαλλοντική καταστροφή», σύμφωνα με τη λιβυκή «Ιουάν Λίμπια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.