ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Ο αμερικανικός στρατός ανακόπτει φάλαγγα οχημάτων των ρωσικών δυνάμεων (βίντεο)

Συρία: Ο αμερικανικός στρατός ανακόπτει φάλαγγα οχημάτων των ρωσικών δυνάμεων (βίντεο)

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ παρεμπόδισαν φάλαγγα ρωσικών οχημάτων ώστε αυτή να μην περάσει δρόμο που οδηγεί στην πόλη Rumaila στην επαρχία Al-Hasakah, βορειοανατολικά της Συρίας.

Την είδηση ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που τα αμερικανικά στρατεύματα έχουν εμποδίσει ρωσικές περιπολίες στο βορρά, ανατολικά και δυτικά της Al-Hasakah.

Τοπικές πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων ότι μια ρωσική στρατιωτική συνοδεία, αποτελούμενη από τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα, άφησε το Al-Qamishli για να κατευθυνθεί στην πετρελαιοπηγή Rumaila, όταν δύο αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα τους έκοψαν τον δρόμο αναγκάζοντάς τους να γυρίσουν πίσω.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, η ρωσική στρατιωτική αστυνομία έχει τοποθετηθεί σε δέκα περιοχές στη βόρεια Συρία, μερικές από τις οποίες ήταν αμερικανικές βάσεις, πριν από την αποχώρηση των τελευταίων από αυτές, αφότου ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο την επιχείρηση “Πηγή Ειρήνης”. Παρά την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τις βάσεις, διατηρούσαν την παρουσία τους στις περιοχές, γύρω από τις πετρελαιοπηγές, την οποία πρόσφατα ενίσχυσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.