ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κηρύχθηκε γενική επιστράτευση στην Συρία…

Κηρύχθηκε γενική επιστράτευση στην Συρία…

Οι συριακές Ένοπλες Δυνάμεις  κάλεσαν σε επιστράτευση όσους είναι γεννημένοι το 1978 και έπειτα, εν όψει της τελικής φάσης στην οποία εισέρχεται η σύγκρουση, αναφέρει το πρακτορείο TRT Haber.

Το Γενικό Επαναστατικό Συμβούλιο υποστήριξε ότι το Γενικό Επιτελείο πήρε αυτή την απόφαση εξαιτίας των επεισοδίων στη χώρα και αφορά όσους έχουν πάρει αναβολή και όσους είναι γεννημένοι από το 1978 και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ρωσικά ΜΜΕ  ισλαμιστές αντάρτες από την Ιορδανία αποχωρούν από την χώρα και ο συριακός στρατός ενισχυμένος σε  στρατιωτικά μέσα και υλικά ετοιμάζεται για μία γενική και άνευ προηγμένου επίθεση για την ανακατάληψη των εδαφών που έχουν οι αντάρτες υπό την κατοχή τους, προκειμένου να προλάβουν τον εξοπλισμό των ατναρτών από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.