ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ουκρανοί εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα & μετά μετέφεραν στους Αζέρους τόνους όπλων για να σκοτώσουν Αρμένιους

Οι Ουκρανοί εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα & μετά μετέφεραν στους Αζέρους τόνους όπλων για να σκοτώσουν Αρμένιους

Το ΓΕΣ με πολιτική απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκπαίδευσε τις ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας, σε τακτικές, στρατηγικές αντιμετώπισης ανταρτών (δηλαδή των Ρώσων της Ανατολικής Ουκρανίας που μάχονται για την ελευθερία τους), αλλά με το που έφυγαν οι Ουκρανοί από την Ελλάδα δύο μεταγωγικά αεροσκάφη μετέφεραν 240 τόνους όπλων και πυρομαχικών στους Αζέρους για να καταστρέψουν το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και τους Αρμένιους κατοίκους τους.

Χθες προσγειώθηκε το δεύτερο ουκρανικό στρατιωτικό αεροσκάφος An-124-100 (χωρητικότητα 120 τόνων).

Πέταξε από το Αφγανιστάν στο Μπακού, προφανώς μετέφερε μια άλλη ομάδα τρομοκρατών ή όπλων.

Νωρίτερα, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι είχε πληροφορίες ότι το Αζερμπαϊτζάν μεταφέρει κρυφά ένα σημαντικό αριθμό πυρομαχικών και τρομοκρατών μισθοφόρων στην επικράτειά της, συμπεριλαμβανομένου του Αφγανιστάν, ανέφερε στο «Telegram-канал Re:public of Artsakh».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φορτίο παραδόθηκε από την επικράτεια του Αφγανιστάν, αλλά είναι απολύτως προφανές ότι το Αφγανιστάν δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν. Αλλά δεν αποκλείεται η πιθανότητα τα όπλα και τα πυρομαχικά από το Αφγανιστάν να είναι από την Τουρκία. «Ωστόσο, για να μην προκληθεί περιττή υποψία, προς το παρόν δεν υπάρχουν (επίσημες) δηλώσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα», γράφει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.