ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Αρτσάχ: «Δεν είχαμε αρκετές δυνάμεις για να υπερασπιστούμε το Σούσι – Ο εχθρός έστειλε 6.000 άνδρες»

Πρόεδρος Αρτσάχ: «Δεν είχαμε αρκετές δυνάμεις για να υπερασπιστούμε το Σούσι – Ο εχθρός έστειλε 6.000 άνδρες»

Ο πρόεδρος του Αρτσάχ, Arayik Harutyunyan, έδωσε συνέντευξη όπου και μίλησε για τα αίτια που οδήγησαν την ήττα, αλλά και για το τι θα γίνει με τους Αρμένιους πρόσφυγες.

Τι δήλωσε για τους πρόσφυγες του Αρτσάχ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αρμενία: «Υπάρχουν αρκετοί πόροι για να συνεχίσουν μία κανονική ζωή. Όλοι οι δρόμοι είναι προστατευμένοι, ώστε οι κάτοικοι του Αρτσάχ να επιστρέφουν».

«Για όσους ψάχνουν να βρουν προδότες σήμερα, ας δουν τα δεδομένα αναφορικά με τα παιδιά τους. Μόνο οι άνδρες που πολέμησαν στο μέτωπο και οι μητέρες που έχασαν τους γιούς τους έχουν το δικαίωμα να μας κατηγορήσουν», πρόσθεσε.

Ενώ αναφορικά με το Σούσι: «Δεν είχαμε αρκετές δυνάμεις για να υπερασπιστούμε το Σούσι, ο εχθρός έστειλε 6.000 άνδρες στην περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.