ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με εξοπλισμένα drones η Ρωσία χτυπά θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία

Με εξοπλισμένα drones η Ρωσία χτυπά θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Avia.Pro ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι απέκτησε πλάνα από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να χρησιμοποιούν το πυραυλικό σύστημα «illuminator» εναντίον των τζιχαντιστών σε ένα μέρος της Συρίας, που δεν αποκαλύπτεται.

«Το πρακτορείο ειδήσεων Avia.pro έχει αποκτήσει μοναδικό βίντεο σχετικά με τη χρήση του ρωσικού συστήματος Orion στη Συρία εναντίον τζιχαντιστών. Χάρη στις ευρείες δυνατότητές του, ο ρωσικός στρατός μπόρεσε να χτυπήσει με ακρίβεια τις αποθήκες όπλων των μαχητών, τα κεντρικά γραφεία και τα καταφύγια του», ανέφερε το δημοσίευμα.

«Στα πλάνα του βίντεο που παρουσιάζονται, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις πιο αποτελεσματικές στιγμές της χρήσης του ρωσικού συστήματος Orion. Κρίνοντας από τις πληροφορίες που παρέχονται στο υλικό, το σύστημα χρησιμοποιήθηκε το 2017 και η ακρίβεια της επίτευξης στόχων αποδείχθηκε πραγματικά εκπληκτική – σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πύραυλοι κατέστρεψαν μόνο τρομοκράτες μέσα σε κτίρια, αφήνοντας μια απλή τρύπα στην οροφή ή τον τοίχο , ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις ολόκληρα αντικείμενα καταστράφηκαν, κάτι που προφανώς εξαρτάται από τον τύπο των πυρομαχικών που χρησιμοποιούνται», πρόσθεσε το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αυτοί οι πύραυλοι εκτοξεύονται από το ρωσικό drone Orion, το οποίο αποκαλύπτει άμεσες επιθέσεις στις τζιχαντιστικές θέσεις σε αυτήν την άγνωστη τοποθεσία στη βορειοδυτική Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.