ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρχηγός ισραηλινού Στρατού: «Οι επιδρομές στη Γάζα θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις λήξει η κατάπαυση του πυρός με τη Χαμάς»

«Θα το κάνουμε για να διαλύσουμε τη Χαμάς - Θα ρισκάρουμε τη ζωή μας ώστε οι Ισραηλινοί πολίτες να επιστρέψουν»

Αρχηγός ισραηλινού Στρατού: «Οι επιδρομές στη Γάζα θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις λήξει η κατάπαυση του πυρός με τη Χαμάς»

Ο αρχηγός του επιτελείου του ισραηλινού Στρατού Αντιστράτηγος Χέρτσι Χαλεβί, δήλωσε σήμερα Σάββατο (25/11) πως οι επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις λήξει η κατάπαυση του πυρός με τη Χαμάς.

Ο Χαλεβί, μιλώντας σε στρατιώτες, λέει ότι η κατάπαυση του πυρός και η συμφωνία ομήρων δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την πίεση του ισραηλινού Στρατού στη Χαμάς.

«Δεν σκοπεύουμε, δεν θέλουμε και δεν είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια προτού επιστρέψουμε όλους τους ομήρους… είναι ηθικό μας καθήκον να τους φέρουμε πίσω», λέει.

Ο Χαλεβί λέει ότι ο ισραηλινός Στρατός θα χρησιμοποιήσει την παύση στις μάχες «για να μελετήσει, να προετοιμάσει καλύτερα τις ικανότητές μας και επίσης να ξεκουραστεί λίγο».

«Και θα επιστρέψουμε αμέσως στο τέλος της εκεχειρίας στην επίθεση στη Γάζα, για ελιγμούς στη Γάζα. Θα το κάνουμε για να διαλύσουμε τη Χαμάς και επίσης να δημιουργήσουμε μεγάλη πίεση για να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και όσο το δυνατόν περισσότερους ομήρους, μέχρι και τον τελευταίο από αυτούς», λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε υποχρέωση να πολεμήσουμε και επίσης να ρισκάρουμε τη ζωή μας ώστε οι Ισραηλινοί πολίτες να επιστρέψουν για να ζήσουν με ασφάλεια, και έχουμε ομήρους που θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε στο σπίτι», πρόσθεσε ο Χαλεβί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.