ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δυτική Όχθη: Νεκρός από Ισραηλινά πυρά ένας Παλαιστίνιος μετά από επίθεση που εξαπέλυσε με αυτοκίνητο

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής

Δυτική Όχθη: Νεκρός από Ισραηλινά πυρά ένας Παλαιστίνιος μετά από επίθεση που εξαπέλυσε με αυτοκίνητο

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, ένας Παλαιστίνιος, ο οποίος φέρεται να εξαπέλυσε επίθεση με αυτοκίνητο, σκοτώθηκε σήμερα από Ισραηλινά πυρά στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

«Πριν από λίγη ώρα, μια επίθεση με αυτοκίνητο συνέβη κοντά σε στρατιωτικό φυλάκιο κοντά στη διασταύρωση Αντοραγίμ. Στρατιώτες των IDF που δρούσαν στην περιοχή εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη», τόνισε ο στρατός, ο οποίος δεν διευκρίνισε αν ο φερόμενος δράστης ήταν ζωντανός ή νεκρός.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής ανακοίνωσε στη συνέχεια τον θάνατο και την ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη, τον Άμρο Αμπού Χουσεΐν, ο οποίος σκοτώθηκε από πυροβολισμούς.

Η διασταύρωση Αντοραγίμ βρίσκεται στη νότια Δυτική Όχθη, ανάμεσα στη μεγάλη παλαιστινιακή πόλη της Χεβρώνας και τον ισραηλινό οικισμό Οτενιέλ.

Οι ισραηλινές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, Magen David Adom, ανακοίνωσαν ότι παρείχαν επί τόπου πρώτες βοήθειες σε τρεις ελαφρά τραυματισμένους και έναν τέταρτο με όχι σοβαρά τραύματα.

Η κατεχόμενη Δυτική Όχθη βιώνει μια απότομη αύξηση της βίας από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε, τουλάχιστον 315 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί εκεί από στρατιώτες, και σε ορισμένες περιπτώσεις από Ισραηλινούς εποίκους, σύμφωνα με απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.