ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση των Ουκρανών και προς την Μελιτόπολη – Αναχαιτίστηκαν από ρωσικά ελικόπτερα Ka-52

Εμπεδώνεται η ρωσική επιτυχία στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ

Επίθεση των Ουκρανών και προς την Μελιτόπολη – Αναχαιτίστηκαν από ρωσικά ελικόπτερα Ka-52

Άνοιξε η όρεξη των Ουκρανών μετά την αμαχητί κατάληψη της Χερσώνας: Δύο ουκρανικά Συντάγματα επιτέθηκαν στο Μπερντιάνσκ και στην Μελιτόπολη, με την συμμετοχή τμημάτων του αναγεννημένου Τάγματος Azov σε μία προσπάθεια να αιφνιδιάσουν τους Ρώσους, αλλά σε πρώτη φάση αποκρούστηκαν.

Στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 40 άρματα μάχης T-72M1 και T-64BV, υποστηριζόμενα από 15 «ελληνικά» τεθωρακισμένα BMP-1 και 5 «ολλανδικά» YPR-765, αλλά και 15 τουρκικής κατασκευής τεθωρακισμένα MRAP Kirpi.

Ενώ οι κάτοικοι της Μελιτόπολης έχουν αρχίσει επίσης να την εγκαταλείπουν παρά την τεράστια απόσταση από το σημείο της επίθεσης, (150 χλμ.) επιθετικά ελικόπτερα Κa-52 με επανειλημμένες διελεύσεις κατάφεραν να αναχαιτίσουν προσωρινά την ουκρανική επίθεση.

https://twitter.com/200_zoka/status/1591124022162444289?s=20&t=ril4cQ5R39GL8J418NYt_w

Εν συνεχεία εκτοξεύθηκαν επιθετικά UAV Lancet και Cube και καταστράφηκε οριστικά ουκρανική επιθετική αιχμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης οι Ρώσοι είχαν μερικές τοπικές επιτυχίες στα χωριά του Ντονμπάς με τον οικισμό Opytne, βόρεια του αεροδρομίου του Ντονέτσκ να καταλαμβάνεται από την Ταξιαρχία Sparta.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.