Κάθε μέρα και χειρότερα...

Ιράν: «Πύρινη κόλαση» κοντά σε δεξαμενές πετρελαίου στην Τεχεράνη μετά από ισραηλινή επίθεση (βίντεο)

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι το Σάββατο το βράδυ πραγματοποίησε πλήγματα σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων

Ιράν: «Πύρινη κόλαση» κοντά σε δεξαμενές πετρελαίου στην Τεχεράνη μετά από ισραηλινή επίθεση (βίντεο)

«Πύρινη κόλαση» ξέσπασε κοντά σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων στην Τεχεράνη μετά από ισραηλινή επίθεση, με τις φλόγες να υψώνονται ψηλά και τον πυκνό καπνό να καλύπτει τον νυχτερινό ουρανό της πόλης.

Βίντεο δείχνουν πυκνά σύννεφα καπνού να αναδύονται από περιοχή που εντοπίστηκε γεωγραφικά από το CNN κοντά στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου Shahran, στα βορειοδυτικά της Τεχεράνης.

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι το Σάββατο το βράδυ πραγματοποίησε πλήγματα σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων στην Τεχεράνη.

Η ίδια εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαίου είχε δεχθεί πλήγμα και στο παρελθόν, τον Ιούνιο του 2025, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης που είναι γνωστή ως «Πόλεμος των 12 Ημερών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.