ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κατάρ: Επίσημη επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Ντόχα – Θα γίνει δεκτός από τον Σεΐχη αλ Θάνι

Ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στο Κατάρ

Κατάρ: Επίσημη επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Ντόχα – Θα γίνει δεκτός από τον Σεΐχη αλ Θάνι

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα, σήμερα και αύριο.

Βασικό αντικείμενο της επίσκεψης είναι οι εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Γάζα.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να γίνει δεκτός από τον σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, τον εμίρη του Κατάρ, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με επικεφαλής και αντιπροσωπείες.

Στην ατζέντα της συνάντησης Ερντογάν και Αλ Θάνι βρίσκεται το αίτημα για μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία πιέζει μέσω διπλωματικών κινήσεων για την παραπομπή του Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, θέμα που αναμένεται να θέσει ο Ερντογάν στην Ντόχα, ενώ το Κατάρ από την πλευρά του διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο στην ανταλλαγή των ομήρων που κρατά η Χαμάς με Παλαιστίνιους κρατούμενους στις ισραηλινές φυλακές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.